New in: footwear

Shoes, you can never have enough. Ik schafte me afgelopen maand enkele nieuwe & very budget exemplaren aan. Ik had nog nood aan wat zomerse exemplaren en dat zijn ze zeker alle drie!

Als eerste kocht ik een paar dat al eventjes op mijn (birthday)wishlist stond: de ananas espadrilles van H&M! Ik kwam ze hier eindelijk tegen in mijn lokale Divided H&M en bracht ze mee voor nog geen 15 euro. Het zijn natuurlijk maar ‘sloefkes’, maar ik vind ze zo ontzettend leuk: de kleur knalt leuk onder een jeans en de ananasjes, tja, what’s not to love?
Next up: nieuwe slippers. Mijn broer reist en werkt regelmatig in Brazilië en brengt dan altijd een cadeautje voor me mee. Ik koos deze mooie, witte parelmoer, Havaianas uit in de ‘slim’ versie met dunne bandjes. Ik vind dit sowieso de meest comfortabele slippers en bovendien kosten ze daar maar 9 euro (!!!). Hier betaal je er gemakkelijk 30 euro voor. Koopje!
En als laatste passeerde ik eindelijk langs de nieuwe Primark in Hasselt. Buiten wat basics bracht ik niet veel speciaals mee. Wel vond ik deze leuke schoentjes voor 15 euro. De kleur is perfect pastel paars en het modelletje stond me super aan! Classy maar toch speels!
Hebben jullie nog shoecrushes deze zomer?

5 thoughts on “New in: footwear

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *