Hema accessoires voor je Fuji Instax

Sinds vorige maand ben ik (eindelijk) proud owner van een pastel gele Instax Mini 8! Ik had nog een cadeaubon van de Fnac en besloot eens echt iets te kopen dat ik al heel lang wou! Bovendien kan je hem/haar tegenwoordig voor een spotprijsje (65€) kopen bij Hema! Ook de film en allerlei leuke accessoire zijn bij Hema te koop. Nóg een reden om van Hema te houden!

Ik kocht zelf al film en een mini album (3) om je snaps te bewaren (2 euro). Verder staat ook het bandje (1) om aan je camera te hangen nog op mijn wishlist (2 euro). Deze hanger is er in verschillende kleuren en motiefjes voor maar 2 euro. En ook de stickers om op je foto’s te plakken zijn terug van weggeweest. Vroeger hing elk fotoalbum vol foute tekstballonnetjes en ik mis ze oprecht. De 1 euro fotostickers (2) are back dankzij hema!
Ook hebben ze een soort van kader magneetjes (4 – 2 euro) om je polaroids op een extra vrolijke manier op je koelkast te hangen en ook het tinnen blikje (5) is leuk om je foto’s te bewaren om of ze cadeau te doen! (1 euro)
Voor de Fuji Instax fans: nog een extra reden om Hema de beste winkel ever te vinden!

2 thoughts on “Hema accessoires voor je Fuji Instax

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *