OOTD: Jungle pants

Ik wilde al een hele tijd zo’n lossere ‘pyjama’ broek met een printje, maar vond nooit het juiste model/stofje/patroon. Tot ik dit jungle exemplaar tegenkwam bij H&M. Ik bezocht eveneens eindelijk de Kruidtuin in Leuven, die basically in mijne ‘hof’ ligt. Palmbomen en een jungle broek: perfect match toch?

De jungle broek was ook maar 15 euro, wat ik ideaal vond om eens zo’n modelletje te proberen. Meestal ben ik fan van zo strak mogelijke broeken, maar deze pyjamabroek zoals mijn papa ze noemt, zijn echt de zaligheid zelve: alsof je rondloopt in je joggingsbroek van thuis, maar gelukkig wat stijlvoller. De jungle print was liefde op het eerste gezicht: panters en tropische vogels: check 😉 Het oker topje is eveneens van H&M (collectie van vorig jaar).
Mijn tasje van Dille & Kamille doet al goed dienst, zo’n totebag is gewoon heel erg handig als je meer goodies wil meenemen zoals een camera. Mijn zonnebril van Polette zagen jullie hier al voorbijkomen.
Mijn jeansvestje van Only is zowat vergroeit met mijn huid en bovendien kreeg ik voor mijn verjaardag een super schattige meloenbroche die hier goed op past!
Zouden jullie deze jungle pants aandurven?

12 thoughts on “OOTD: Jungle pants

  1. Geweldige jungle pants! Geen idee of ik het zou aandurven. Maar zou het alleszins een kans geven als ik ze zie liggen in de winkel 😀

    Super leuk trouwens je watermeloenbroche. Ik ben er helemaal van overtuigd dat dit de next big thing is eens de we allemaal uitgekeken zijn op de ananas :p

    x Aurélie

  2. Ik zou die broek ook dragen hoor! Heb zelf een zo'n broek van steps. En hoewel ik hem een stuk chiquer vind dan bijvoorbeeld die van de markt (waar ook niks mis mee is!) noemt mijn vriend het ook altijd een pyjama broek. Maar het zit zo lekker haha en ik vind hem je ook nog eens leuk staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *