Pistolet Original

Pistolet Original stond al evetjes op mijn ‘to eat’ list. Na een bezoek bij Maisons Du Monde (die shoplog krijgen jullie later) besloot ik dat het tijd was om eens te passeren. Ik was dan toch in Brussel en ik vergezelde een vriendin tijdens haar lunchpauze. Pistolet Original ligt iets uit het centrum (ongeveer 10 minuutjes van Centraal Station) wat het dus niet heel erg commercieel maakt. Ik volgde hen al op Facebook en ook voor de grafische nerd in mij, is deze keet absoluut een topper!

Ik bestelde een Pistolet met braadkip & curry: een fancy, huisbereide kipcurry met malse kip en groene appeltjes: yumm! Het broodje was super krokant en lekker, onmogelijk te vergelijken met een pistolet uit de supermarkt! De prijzen liggen een beetje aan de hoge kant (rond de 5 euro), maar als je de presentatie en setting ook meetelt, krijg je waar voor je geld! 
Alles wordt geserveerd in een branded houtje kistje (daar heb je mijn aandacht al mee) op een mooi papiertje en everything red/white. Heel leuk! Hun huisstijl en grafisch werk vind ik super mooi uitgewerkt en aangezien alles over de hele lijn is doorgetrokken, weet je gewoon dat hier bij nagedacht is! Prettiness!
De inrichting zelf is ook super nice: wit met rode accenten en kleine tegeltjes op de tafel. Mooie ijzeren (rode) krukken en idem lampjes. 
Kende jullie Pistolet Original al?
Pistolet Original – Joseph Stevensstraat 24 – 1000 Brussel

8 thoughts on “Pistolet Original

  1. Guuuuuud, he?! Ik vind het super, alleen soms wat ver.. (hoewel dat relatief is want ik woon in Brussel – oeps) Maar deze post heeft mij wel zin doen krijgen in een lekker krokant pistolet'je 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *