ilovecandles.be + kortingscode

Mijn jongste nichtje startte onlangs haar eigen kaarsen webshop. Zoals jullie beauty & lifestyle lovers wel weten, is the good stuff (lees: Yankee Candles, Bath & Bodyworks, Goose Creek) niet altijd even gemakkelijk te verkrijgen in ons Belgenland. Daar komt nu verandering in! I love candles heeft het grootste gamma Yankee Candle & Goose Creek dat ik op het Belgische wereld wijde web al kon spotten, en bovendien aan een goede prijs! Well done, Jenna! Familie zou familie niet zijn als ik haar webshop niet eerst zou goedkeuren, right? Ik kreeg enkele zomerse (en ook nieuwe herfstgeuren) om te approven!

Shine Brighter Sun & Sand 22,50 euro 
Ik was op slag verliefd op de nieuwe verpakkingen van de Scentiments collectie: een zomers gele pot met een beachy (sinaasappelbloesem, citrusvruchten, lavendel, muskus) geurtje, die wel tot 50 uur kan branden! 
Yankee tarts: €1,99 per stuk
Verder maakte ik mijn geurbrandertje gelukkig met een aantal fruitige en zoete tarts (8 branduren): Fruit Fusion, Pink Dragon Fruit, Mandarin Cranberry, Black Plum Blossom & Black cherry! Heerlijk zomerse en girly geuren! 
 Bovendien kreeg ik ook een geurkaart mee van de aankomende herfstcollectie! Hierop kan je de nieuwste geuren al eens ruiken en bepalen of ze iets voor jou zijn. Moest je in de buurt van Herentals wonen, kan je bij I Love Candles HQ ook een Snuffelafspraak maken!

Ik vind deze tarts heel handig om alle geuren eens te testen en om te kijken van welke je een hele kaars zou kunnen opbranden. Of wanneer je graag afwisselt van geur en niet kan wachten tot een grote kaars op is 😉
I Love Candles heeft dus een uitgebreid assortiment Yankee Candles en is bovendien de enige Belgische officiële verdeler van Goose Creek kaarsen en Wax Melts! Elke maand heeft de shop enkele specials zoals ‘Fragrance of the Month‘, die je aan -25% kan scoren! Deze maand zijn Pink Dragon Fruit & Ginger Dusk aan de beurt!

Ook mag ik jullie deze kortingscode meegeven:

 11az13b 

waarmee je -10% korting krijgt op je eerste aankoop! 


Veel shopplezier!

3 thoughts on “ilovecandles.be + kortingscode

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *