Recept: Lemon Cookie Dough Bites

Tijdens mijn zoektocht naar healthy food, kwam ik de nieuwe foodblog van Jill (Redhotjillypeppers) tegen. Jill post altijd de lekkerste snackies op haar instagramaccount en besloot dat het tijd was om zelf aan de slag te gaan. Met mijn nieuwe Domo blender, hield niets me nog tegen. Ik ging voor de Lemon-Cookies bites!

Voor deze gezonde variant op koekjes heb je niet heel veel nodig, en vooral geen onvindbare ingrediënten! Dit heb je nodig:
– 80 gram rozijnen – 80 gram cashews of macademia noten – 30 gram havermout (bij voorkeur rolled oats, die is fijner van textuur) – een snuifje zout – een paar druppels vanille extract (voor het cookie effect) – geraspte schil van 1 citroen
Gooi alles te samen in je blender (ik hak wel eerst de nootjes fijn) tot je een plakkerig goedje krijg. Is het mengsel nog wat droog, kan je water toevoegen. Easy peasy! Ik vind ze alvast super lekker en ze lijken mijn hongertjes goed te stillen. Perfect dus!
Wil je nog meer healthy recepten van Jill? Neem dan eens een kijkje op haar foodblog.

2 thoughts on “Recept: Lemon Cookie Dough Bites

  1. Dat receptje klinkt niets lecht. Ik heb nog havermot openstaan en genoeg citroenen in de ijskast (gotta love die infused water trend). Misschien maak ik het morgen wel! 😀 xo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *