De Bidon Fruit infuser

Genoeg water drinken op een dag is altijd al een groot probleem geweest voor mij. Water is zo smaakloos en meestal geraak ik niet verder dan een litertje per dag. Eigenlijk is het aan te raden dat je er best 2 drink per dag, zeker op warme dagen. Ik mocht via De Bidon een drinkfles mét fruit infuser uittesten, waardoor je je water op smaak kan brengen met stukjes fruit.

De drinkfles heeft een speciaal reservoir waar je fruitjes naar keuze in kan steken, je water in de fles kan doen en dan vervolgens het fruit een paar uur laten trekken in de koelkast. Het resultaat: een lekkerder watertje waardoor ik zelf meer water leer drinken. Bovendien kan je er niet alleen fruit in doen, maar bijvoorbeeld ook je favoriete thee om een icetea te maken! Mijn tot nu toe favo combinatie: limoen & munt!

Ik ging voor een rode dop, maar deze drinkfles is ook verkrijg baar in zwart, groen én blauw. De Bidon is volledig vervaardigd uit BPA-vrij Titan plastic, daardoor is hij quasi onverwoestbaar. De drinkfles heeft een capaciteit van 700 ml. Bovendien is de fruit-infuser afneembaar: zo kan je Bidon niet alleen gemakkelijk reinigen, maar ook als een gewone (water-)fles gebruiken.

Vind je water drinken, net zoals mezelf, een beetje saai en wil je toch meer drinken? Dan is deze fruit infuser ideaal (zeker voor de zomer). Bij mij staat hij nu standaard op mijn bureau en wissel ik graag af met fruit. Je kan je eigen Bidon hier bestellen voor 14,95 (+ verzending)

6 thoughts on “De Bidon Fruit infuser

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *