Barry M – Matte Me Up Lip Crayon

Vorige maand ging een collega voor een weekendje naar Londen. Aangezien we allebei een beauty liefhebber zijn, mocht ik mijn wishist opstellen. Ze bracht voor mij wat Barry M & Soap & Glory producten mee. Ik was al langer benieuwd naar de nieuwste Lip Crayons en deze keer in de matte versie. Ze koos voor mij een berry-tintje (well ofcourse) uit.

Ik heb zelf nog niet veel matte lipsticks (buiten mijn laatste nieuwe aanwinst van Sephora) en ging dus resoluut voor nog een matte exemplaar. De kleur die ze meebracht is een iets rozere, maar toch nog steeds very berry tint in de kleur 4. Soms vind ik het wel jammer als producten geen leuke naam hebben.
Ik vind de kleur alvast prachtig en helemaal mijn ding. Bovendien blijft de Lip Crayon best lang zitten. Tegen het einde van de werkdag is hij lichtjes afgesleten, maar is er toch nog wat kleur blijven hangen. De textuur is romig en de stick brengt goed aan. Hij doet me ook een beetje denken aan de soft balm die ze momenteel bij Hema hebben! (ook nieuwe in het mat).
Ben je nog op zoek naar een romige, en matte lipkleur, dan ben je zit je bij Barry M goed. Je hoeft er zelfs niet voor naar Londen want bij Alice & Jo kan je ze online vinden voor 6,49 euro!

6 thoughts on “Barry M – Matte Me Up Lip Crayon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *