Pimp je agenda met Hema!

Call me old fashioned, ik hou van stationary! Everything. Alles. Sinds ik van school af ben, vind ik het ontzettend jammer dat ik nog amper schrijfwaar mag kopen. Mooi kaftpapier, gommen, stickers, pennen, you name it, I love it. Ik kreeg een super mooi Hema pakketje van Saskia en ik nam het dan ook graag meteen in gebruik. 

Pencils, pencils, pencils. Ik teken graag, dus potloden komen zeker van pas. Ze zijn ook gewoon รผber pretty: ananassen & bloemen. Hiermee ga je vast liever naar school / werk.

Flashy neon stickers om je agenda mee te pimpen! Leuke quotes, strikken en fruitjes. Ik gebruik ze graag voor memorabele momenten in mijn agenda. De pijltjes zijn handig voor belangrijke afspraken!
Verder vond ik ook een tof pennenzakje (of make-up tasje), very Hema met de schattige tekst. De stickynotes zijn hier al in gebruik genomen op bureau. Ik deel nu ananassen en bloemetjes uit aan iedereen ๐Ÿ˜‰ Met de Washi-tape kan je je boeken pimpen of zelfs je muren, zoals ik deed in mijn appartement
Envelopjes & pockets om van je agenda een echte organiser te maken, waar je vanalles in kwijt kan!
Dit en nog veel meer is sinds kort te vinden bij Hema. Ik moet me alvast inhouden om niet nog meer pennen te kopen ๐Ÿ˜‰

3 thoughts on “Pimp je agenda met Hema!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *