Jarritos

Wie houdt er nu niet van Mexican food, right? Om het afscheid te vieren van een topcollega, organiseerden enkele andere collega’s een Mexican themed party! Aangezien ik nog wat goodies van Hot Sauce Committee had liggen, deelde ik ze graag uit.

Op Hot Sauce Committee kan je onder andere echte Mexicaanse tortilla chips en dips bestellen. Ik bracht deze mee van Sab Especial: lekker spicy en ook gewoon lekker om zonder dip te eten.
Verder bracht ik ook enkele Mexicaanse limonades mee: Jarritos. Voor deze super zoete drankjes moet je wel te vinden zijn, want ze zijn net wat zoeter dan wat we gewoon zijn. Ik hou er persoonlijk wel van en ze smaken op hun best wanneer ze ijskoud geserveerd worden.
Mijn favorieten? Grapefruit, Pineapple en hun nieuwste smaakje: Mexican Cola. Die laatste smaakt anders dan we gewend zijn van cola. Zoeter, maar ook met een lekker nasmaakje. Je kan deze en nog veel andere smaken voor 2 euro kopen op Hot Sauce Committee.
Proberen jullie graag buitenlandse producten uit?

One thought on “Jarritos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *