Shu Uemura Cleasing Oil Shampoo

Shu Uemura is een super high-end merk wanneer het op haarproducten aankomt. Ik testte nog nooit iets van dit merk, dus dat maakte me extra nieuwsgierig.  Deze Cleansing Oil Shampoo zou geschikt zijn voor alle haartypes en zou het haar zuiver en luchtig moeten maken. Doet hij wat hij belooft?

De claim: ‘Milde, glansgevende shampoo zonder parabenen en siliconen. Reinigt zorgvuldig en met respect voor de hoofdhuid. Verrijkt met Onsen fermenten, in Japan bekend om de zuiverende eigenschappen, reinigt het haar op milde wijze en geeft glans, veerkracht en luchtigheid’.
Omdat deze shampoo heel wat olie bevat (caster & avocado) had ik een beetje schrik dat hij mijn nogal snel vet wordend haar misschien nog wel vettiger zou maken. Gelukkig is dit niet het geval. Mijn haar blijft lang proper en het valt heel erg fijn en soepel. De transparante en ietswat vloeiende textuur schuimt goed en spoelt goed uit. De geur is vrij subtiel, en kan volgens mij ook perfect door de mannelijke bevoking gebruikt worden.
Ik gebruik deze big bottle met heel veel plezier en mijn normaal vettig kopje houdt er ook enorm van.
Mocht je hem zelf willen proberen, dan kan je deze shampoo in gespecialiseerde kapperszaken vinden voor zo’n 46 euro (400 ml) Of eventueel online. Er is ook een anti-roos variant beschikbaar.

3 thoughts on “Shu Uemura Cleasing Oil Shampoo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *