Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

Nieuwe mascara’s ontdekken vind ik altijd fantastisch. Omdat ik graag afwissel en niet echt een vast merk heb van mascara, schuim ik meestal wat random het Kruidvat af. Dit keer liet ik mijn oog vallen op de groene variant van de Essence Lash Princess mascara. Ik testte voordien al de roze variant en die vond ik toen echt prima. Doet haar groene zusje het even goed?

Ik heb best lange wimpers van mezelf, dus ga meestal op zoek naar een mascara die wat meer volume geeft. Een beetje extra lengte is mooi meegenomen, maar voor mij minder belangrijk. Ik grijp ook vaker naar mascara’s met een echt spoolie borsteltje. Ik was heel benieuwd naar het ‘False Lash effect’ omdat de meeste mascara’s die dit beloven al tegenvielen (ew spinnenpoten).
Het borsteltje bevalt me alvast prima: echte haartjes en niet te groot. Vooral voor de onderste wimpers vind ik dit belangrijk. Het borstel is ook wat smaller naar boven toe.
Conclusie: ook deze variant bevalt me prima. Het borsteltje brengt aan zonder knoeien en separeert mijn wimpers erg mooi. Volume is ook duidelijk aanwezig en accentueert mijn lange wimpers net dat ietsje meer. Erg veel extra lengte geeft hij niet, maar dat vind ik ook niet erg. Een overdreven ‘False Lash’ effect vind ik het niet, maar is net zoals de originele roze variant een prima budgetmascara.
Je kan deze variant en de originele terug vinden in het Essence schap voor €3,99.

3 thoughts on “Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *