Winter musthave: Belweder Lipbalms

Winter is coming en de daarbij droge of gesprongen lippen dus ook. Net op tijd kreeg ik deze perfecte balsems binnen. We kennen allemaal de eitjes van Eos, maar nu komt ook Belweder er mee op te proppen en ze zijn too cute. Benieuwd?

Ik kende Belweder eigenlijk nog helemaal niet, maar na wat gegoogle kwam ik meer te weten. Belweder maakt al meer dan 20 jaar hoogwaardige verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen en voegden recent deze leuke bolletjes toe aan hun collectie.

De hele collectie ziet er vrolijk uit en bovendien komen de bolletjes in 5 verschillende varianten: Van links naar rechts: de mintkleurige balsem met beschermende en herstellende werking – de witte lippenbalsem met melisse, groene thee extract en propolis – de roze revitaliserende lippenbalsem met spf 10 en gloss – de rode lippenbalsem met zwarte bessenolie en Q10 en als laatste de oranje lippenbalsem met vitamine complex A, C, E en bèta-caroteen.

De bolletjes ogen leuk en de balsem is heel fijn aan te brengen. In één beweging kan je zowel je boven als onderlip voorzien van een laagje. De balsem is goed ‘vettig’ waar ik persoonlijk wel van houd. Er zitten verder geen echte smaakjes of kleurtjes aan deze balsems, maar elke kleur heeft wel een specifieke werking en ze ruiken fruitig (enkel de roze laat een lief kleurtje achter).

Verder heeft Belweder ook ‘vloeibare’ lipbalsems, die meer aanvoelen als een lipgloss. Bovendien hebben ze een subtiel nude kleurtje.
De Belweder lippenbalsems zijn sinds kort te koop bij ICI Paris en Bijenkorf in Nederland, maar zijn ook online te vinden voor €5,95.

3 thoughts on “Winter musthave: Belweder Lipbalms

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *