3 x Micellair water van Nivea

Het afgelopen jaar was er niets populairder dan deze nieuweling: micellair water. Zowat alle merken sprongen mee op deze alcohol-vrije make-up reiniger. En ook ik viel er voor en testte er al heel wat uit (Avène, Cattier Paris & Mixa bijvoorbeeld). Maar dit najaar komt Nivea op de proppen met drie varianten, ook voor de extra gevoelige huidjes.

Nivea zorgt steeds voor dat beetje extra, ook bij dit micellaire water, dat in 3 varianten komt.
1. Verfrissend en verzorgend – Normale / gemende huid De variant voor de normale tot gemengde huid. Hij is verrijkt met Vitamine E. Deze is mijn favoriet: je huid voelt extra proper en fris.
2. 3-in-1 Sensitive en verzorgend – Gevoelige huid Deze is voor de extra gevoelige huidjes en is op basis van Dexpanthenol en Druivenpitolie.
3. Verzachtend en verzorgend – Droge huid Het micellair water voor de droge huid is op basis van zachte amandel olie. Dankzij deze olie kalmeert, verzacht en bescherm je je droge huid.

Alle 3 de varianten verwijderen mijn make-up prima en drogen mijn huid niet uit. Deze gaan rechtstreeks naar mijn favorieten bakje. Gelukkig kom ik met deze 3 broertjes wel even toe!
Deze 3 varianten zijn onder andere te verkrijgen bij Kruidvat voor €4,39 (200 ml).

3 thoughts on “3 x Micellair water van Nivea

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *