L’Occitane Melting Honey

De nieuwste lijn van L’Occitane is heerlijk vrolijk en perfect voor een droge huid. Met hun fel oranje verpakkingen springen ze in het oog en ook hun geur mag niet onder doen: een niet te zoete honinggeur, met een rijke textuur. De hydraterende Shea Butter uit Burkina Faso samen met de zachte en heerlijke honing uit de Provence. We’ve put them to the test! 

 

De Body ‘Soft Cream’ heeft een vrij lichte textuur en trekt snel in. Geen dikke, moeilijk uit te smeren laag dus. Ik vind de honey geur echt heerlijk en mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. En dat tinnen doosje: big love! 
De hand cream daarentegen is zwaarder dan ik gewoon ben van een handcrème. De crème heeft een dikkere ‘mousse’ textuur die iets moeilijker uit de tube te krijgen is. Maar ik ben fan: de ‘whipped’ textuur voedt de huid goed en smeert goed uit. Bovendien is de kleine tube perfect voor in je handtas.  
De Melting Honey lijn van L’Occitane kan je kopen op de webshop of in één van de boetieken van het merk. De Shea Honey Body Cream kost €19 (100 ml), de Shea Butter Honey Whipped Hand Cream €7,50 (30 ml) en de Shea Butter Honey Exfoliating Sugars €21 (175 g).

2 thoughts on “L’Occitane Melting Honey

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *