#myvitabreak: week 1

Jullie hebben me waarschijnlijk al in de gaten gehouden op Instagram en mijn #myvitabreak posts al zien passeren. That’s right, heel de maand november doen een aantal bloggers mee aan een Vitalinea project om onze gezonde levensstijl op pijl te houden, niet alleen via gezond eten, maar zeker ook op mentaal vlak. Ik ontving 4 toffe goodiebags met gadgets en tips om elke week mee te doen aan deze challenge. Vandaag geef ik jullie een overzicht hoe de eerste #myvitabreak week verliep.

Ik probeer sowieso al altijd op mijn gezondheid te letten en ga ook meermaals per week naar de gym. Maar deze extra tips zijn sowieso heel welkom om het dag na dag vol te houden. Op dag 1 dronk ik veeeeel water. Ik probeer elke dag al zo’n 2 liter binnen te krijgen en dat lukt door de week perfect. In de weekends heb ik het echter moeilijker: ik vergeet water mee te nemen en denk er gewoon niet aan. Met deze handige fruit infuser zorgt ervoor dat je water een lekkerder smaakje krijgt en je kan de filter vullen naar wens. We testten eerder ook al zo’n exemplaar uit van De Bidon. Op dag 2 ging ik een uurtje vroeger naar bed en nam er een goed boek bij. Dit is voor mij helemaal geen probleem: laptop dicht, gsm aan de kant en gezellig lezen. Deze relaxing pillow mist van l’Occitane is mijn buddy voor het leven. Dag 3 was all about de healthy snacks. Ook hier let ik normaal ook al op: veel fruit (vooral bessen) en nootjes om het hongergevoel tegen te gaan. Op dag 4 zorgde ik voor meer groen op mijn bureau: deze plantenvriendjes vervoegden de design crew. Ik fiets ook dagelijks naar het werk, dus mijn frisse neus heb ik ‘s morgens sowieso.
Op dag 5 ging de stappenteller mee op uitstap. Stiekem testte ik hem op dag 4 ook al uit, omdat vrijdagen meestal niet de meest actieve zijn. Zowel op donderdag als op vrijdag haalde ik de 10k stappen: hell yeah. Zo’n stappenteller is eigenlijk echt een handig ding: je bent je veel meer bewust dat je ook tijdens a day at the office wel eens wat meer mag bewegen!
Dit weekend, op dag 6 en dag 7, doen we een afternoon nap (check) en vandaag houden we een offline day. Ik maak van die offline dag gebruik om mijn appartement wat op te ruimen, naar de gym te gaan en ga misschien ook wel wat (minder healthy) ‘blondies’ bakken, omdat ik daar al eeuwen zin in heb! (Ik heb ze stiekem ook wel verdiend na week 1 van deze challenge, niet?).
Willen jullie ook graag meedoen? Dat kan! Op www.vitalinea.be vind je voor elke dag een tip!

2 thoughts on “#myvitabreak: week 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *