Garnier Ultra Doux Body

Wie dacht dat Ultra Doux van Garnier enkel en alleen maar voor je haren is, is mis! Sinds kort heeft Ultra Doux ook een Body lijn, en ik mocht een aantal varianten uittesten: Het geheim van Honing & Sublieme Oliën, Sublieme Oliën en Mythische Olijven.

Ik begin meteen met mijn favoriete reeks “Het geheim van Honing”, een heerlijk zoete honing geur, die lang blijft hangen op je huid. Deze reeks is speciaal gemaakt voor de extra droge huid (check) en in een melk en butter variant. De honing nectar ontspant en voedt de huid. Ik vind een pompsysteem voor bodymilk altijd heel erg handig. De textuur is heel licht, waardoor de melk snel in je huid trekt. De butter daarentegen heeft een dikkere textuur, die ideaal is voor op stevige winterdagen. De geur kan voor mij zowel voor zomer als winter, omdat hij zo zoet is. De honinggeur is trouwens ook een stuk zoeter dan de ‘Melting Honey‘ variant van L’Occitane die ik eerder al uittestte.
Van de Sublieme Oliën variant mocht ik ook twee producten uittesten: een tube voor onder de douche (wat ik super handig vind) en ook weer een bodymilk. De voedzame eigenschappen van Arganolie worden gecombineerd met de verzachtende krachten van Camelia olie. De geur is een pak minder zoet dan zijn honing-zusjes, maar daarom niet minder lekker. Ik vind deze geur meer aan de sterkere en kruidige kant. De werking is ook prima en de Onder-de-douche bodylotion laat zelfs na het wassen een gezond laagje achter.
De Garnier Ultra Doux Body producten zijn verkrijgbaar bij de drogisterij en de supermarkt. De Onder-de-douche bodymilk (200 ml) kost €4,49; de Body Milk (250 ml) €4,79; de Bodybutter €4,99 en de Droge Sublimerende Olie (150 ml) €7,99.

3 thoughts on “Garnier Ultra Doux Body

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *