#myvitabreak week 2

Vandaag is het tijd voor mijn tweede week verslag van de #myvitabreak challenge. Ook deze week ontving ik een goodiebag met supplies om de week te ‘overleven’. Gezond eten, sporten, offline leven en op tijd rusten waren de kernactiviteiten van week 2.

Ik was superblij toen ik een echte ‘mason jar’ in mijn goodiebag zag zitten. Deze wilde ik al heel lang! Ik besloot ‘m ook meteen te gebruiken op dag 1 voor mijn ontbijt on the go. Door het handige compartiment boven aan, kan je je droge ingrediënten scheiden van de vloeibare. Ook voor salades mee te nemen naar het werk is hij erg geschikt. Op dag 2 vond ik een thee eitje terug. Ikzelf probeer heel vaak mijn koffies te vervangen door thee. Ik krijg eigenlijk enkel ‘s morgens nog koffie. Tijdens de rest van de dag en ‘s avonds geniet ik meer van een kopje thee. Dit groen ‘blaadje’ zal dus ook nog vaak gebruikt worden. Dag 3 was een feestdag waarop we moesten proberen zoveel mogelijk offline te communiceren. Aangezien ik alleen woon en die dag amper mensen zag, was dit een moeilijke. Op dag 4 besloot ik om ‘ja’ te zeggen tegen een gratis concert ticket voor mijn favoriete band (Death Cab for Cutie) en ging ik alleen (jawel) en very last minute toch naar Brussel. En ik had er absoluut geen spijt van.
Het weekend zetten we sportief in. Helaas zijn vrijdagen altijd moeilijk om te gaan sporten voor mij (jep een plakkerblijver op het werk) en verzette ik mijn gymdate naar zaterdag. Achteraf ging ik winkelen met shoppinglijstje. Ik doe dit eigenlijk vrijwel altijd. Ik ben een goede spontane shopper en laat me vaak verleiden tot dingen die ik niet nodig heb 😉 Vandaag sliepen we een beetje langer uit en gaan we ook proberen op tijd te gaan slapen. Ik zet mijn slaapalarm alvast rond 22u.
Willen jullie ook meedoen met de challenges? Dat kan op www.vitalinea.be! Lees hier mijn verslag van week 1 ook nog eens na.

One thought on “#myvitabreak week 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *