Hema Soft Matt Lipbalm 09

Ik probeerde deze zomer al een paar Soft Matt Lipbalms van Hema uit en ben er absoluut super tevreden van: matte, blijven vrij lang zitten en brengen aangenaam aan. Deze Soft Matt Lipbalms werden voor de winter aangevuld met twee nieuwe kleuren, waarvan 09 er eentje is.

De kleur doet me denken aan een donkere, matte versie van MACs Rebel. Op het eerste zicht (aan het dopje) vind ik hem te donker voor mezelf en misschien ook wel te paars in vergelijking met Rebel, die meer naar het raspberry neigt.
Eens aangebracht kan je hem wel lichtjes aanstippen of volledig voor de donkere winterlook gaan. De kleur is dus gemakkelijk op te bouwen. Hij overleeft ook een hapje en een drankje, maar de kleur slijt langzaam af, zoals dat wel vaker is bij matte lipsticks. Verder laat hij achteraf wel een soort van lichte stain achter op je lippen. Een nadeel aan deze kleur: het is lastig om hem egaal aan te brengen. Bij mij blijven bepaalde plekjes steeds minder gekleurd dan andere.

De Soft Matt balms zijn te verkrijgen bij Hema of op hun webshop voor €4,50.

7 thoughts on “Hema Soft Matt Lipbalm 09

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *