Weleda Amandel: verzachtend voor de gevoelige huid

Dat iedere huid verschillend is, dat staat vast. Maar Weleda stelt ook vast dat mensen met een heel gevoelige huid steeds vaker en vaker voorkomen. De Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging, op basis van bio zoete amandelolie, is een nieuwe aanvulling op de succesvolle Amandel-gezichtsverzorgingserie, die al langer bestaat.

De verzachtende amandel lijn wordt nu uitgebreid met een bodylotion, een handcrème en een douchegel. Voor wie van marsepein houdt: de geur is to die for. Ik ben een echte fan van de zoete en herkenbare geur. De handcrème heeft een iets dikkere textuur waardoor hij je handen goed voedt, hydrateert en tot rust brengt. De kleine tube is bovendien perfect voor in je handtas, tijdens de wintermaanden. De douchegel is lekker romig en schuimt eerder subtiel, waar ik persoonlijk wel van hou.
De bodylotion komt in een handig en proper pompsysteem. De textuur is daarom dus ook wat vloeibaarder dan bijvoorbeeld een bodybutter, maar dat wil niet zeggen dat hij daarom minder goed hydrateert. Ook deze kalmeert de huid na een drukke werkdag.
Ik vind dit aanvullend gamma echt heel erg lekker, maar je moet wel houden van de marsepeingeur ;).
De Weleda Amandel Verzachtende Handcrème en de Amandel Verzachtende Douchecrème kosten beide €7,99 (50 ml en 200 ml respectievelijk), de Amandel Verzachtende Bodylotion kost €13,99 (200 ml). Je vindt de producten bij DI en de supermarkt.

3 thoughts on “Weleda Amandel: verzachtend voor de gevoelige huid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *