#myvitabreak bloggers brunch

Enkele weken terug werd ik uitgenodigd voor het slotevent van #myvitabreak. Heel de maand november deden een aantal bloggers mee aan de challenges en dit werd uitgebreid afgesloten met een lekkere brunch bij Les Filles in Brussel.


Eens aangekomen bij Les Filles werden we ontvangen in een super mooie setting van vlagjes, floshkes, inspirerende quotes en ook een heel mooi gedekte tafel. De bedoeling van dit event was samen met de andere deelnemers even evalueren wat beter kon en wat zeker moest blijven als deze challenges volgend jaar opnieuw doorgaan.
Het leukste van de namiddag vond ik het ontmoeten van andere bloggers. Voor dit project werden heel wat food en lifestyle bloggers samengeraapt en het is altijd tof om nieuwe bloggers te leren kennen. Verder was ook de fantastische Elfi aanwezig om onze nagels te voorzien van een Vitalinea kleurtje met een flinke portie glitters 😉

De brunch was er ook eentje om u tegen te zeggen: verse koffiekoeken, heerlijke aardbei-banaan confituur, carrotcake, … Ik heb me super geamuseerd en hoop stiekem dat ze bij Walkie Talkie opnieuw een Vitalinea challenge houden waar ik aan mag meedoen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *