Neutrogena Geconcentreerde Hydraterende Handcrème

Handcrème heb je nooit genoeg, ik heb er dan ook altijd wel ergens eentje in een handtas zitten. Zeker tijdens de koudere dagen, heb ik graag een tube bij de hand. Ik kreeg dit compacte exemplaar toegestuurd om te testen en bovendien zat er nog een super schattig tasje en handdoekje bij! Benieuwd naar deze kleine tube?

IMG_20160101_122640
De geconcentreerde hydraterende handcrème komt in een kleine tube van 50 ml en heeft een andere textuur dan ik gewoon ben van een handcrème. De dikkere gel komt ietwat moeilijker uit de tube, maar eens op je huid smelt hij wel goed weg. Je merkt al van het begin dat je van deze rijke gel niet heel erg veel nodig hebt om je handen te hydrateren! Door de geconcentreerde formule heb je dus écht niet veel nodig en kan je deze tube zo’n 200 keer gebruiken voordat hij leeg is. De geur is bovendien ook erg aangenaam en zacht en doet me een beetje aan babyproducten denken.
IMG_20160101_122722~2
De geconcentreerde hydraterende handcrème komt in een tube van 50 ml en kost €7,95.

2 thoughts on “Neutrogena Geconcentreerde Hydraterende Handcrème

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *