Catrice Eyebrow set

Catrice Eyebrow set
Op vlak van wenkbrauwen heb ik eigenlijk al alles geprobeerd: poeder, potloodjes, gel, noem maar op. Omdat mijn potloodje van Mac in ‘Lingering’ op was, ging ik op zoek naar iets nieuws. Ik kocht onder andere een gel van & Other Stories en dit setje van Catrice. De gel viel enorm tegen, maar van dit kleine budget doosje van Catrice werd ik heel blij.

Voordien had ik al eens een setje van Essence, waar ik ook heel tevreden van was, maar deze keer ging ik voor een andere budgettopper. Het doosje werkt iets gemakkelijker dan die van Essence. Bovendien krijg je voor €3,99 twee kleurtjes, een spiegeltje, een mini pincet, een borsteltje en een spoolie. Deze mini tools zijn niet heel praktisch, maar voldoen zeker wanneer je niets anders bij hebt!  
De kleuren werken prima voor blondines als voor brunettes. Ikzelf ga liever voor de donkerste, omdat ik ondanks mijn lichte bruine haren toch wel donkere wenkbrauwen heb. Ik borstel ze eerst even door met een spoolie en daarna kleur ik de kale plekjes zo subtiel mogelijk in. Ik heb al redelijk stevige wenkbrauwen, dus wil ze zeker niet te hevig in kleuren.
 
Het fijne aan een poeder vind ik dat je het gemakkelijker kan aan brengen tussen de haartjes in en ook de kleur kan je opbouwen. Je lijntjes kan je bovendien meer vervagen als met een potlood. Ik vind dit doosje de max en zelfs fijner werken dan mijn duurdere MAC en & Other Stories brow producten! 
  Je kan dit setje vinden voor €3,99 in het Catrice schap bij Kruidvat.

4 thoughts on “Catrice Eyebrow set

  1. Ik gebruik helemaal geen wenkbrauwproducten, maar het resultaat is ontzettend mooi dus ik geloof je op je woord haha. Zo zie je maar weer, budgetproducten kunnen ook gewoon prima zijn.. en soms zelfs fijner dan duurdere producten! Welke producten heb je op je ogen gebruikt trouwens? Het ziet er zo mooi uit 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *