MAC Faerie Whispers

MAC Faerie Whispers campagne

Tijdens de Beauty Day bij UPR konden we de nieuwigheden bij MAC spotten en hierbij werd ik instant verliefd op de sparkly oogschaduws van de Faerie Whispers collectie. Deze collectie ligt sinds deze maand in de MAC counters, pro-stores en online. Wij maken graag een overzichtje.

MAC Faerie Whispers producten

Geïnspireerd op de sprookjeswereld van elfjes kunnen de kleuren natuurlijk ook niet anders dan feetjes achtig zijn: pastel, zacht en natuurlijk. De Cremesheen lipsticks kregen allemaal een nude en ‘my lips but better’ kleurtje mee.  Verder zijn er in deze collectie ook Cremesheen Glass, vloeibare glosjes, ook weer in lieve kleurtjes. Verder ook nog twee satin blushes in ‘Cheek Pollen’ en ‘Spellbinder’. De Pressed & Beauty Powder maken de gezichtsproducten compleet. De twee lakjes ‘Spelldazzling’ (rose gold, y’all) en ‘Cheek Pollen’ gaan volgens mij erg populair zijn.

MAC Faerie Whispers oogschaduws

Allemaal mooie producten, maar mijn oog viel meteen op de mooie, glinsterende oogschaduw mono’s met een ‘verkreukt’ patroontje. Ik liet me graag opmaken met twee beauties uit deze collectie.

MAC Faerie Whispers make-upsessie

Lipsticks – €19,50
Cremesheen Glasses – €21
Foiled Shadows – €22,50
Powder Blushes – €22,50
Nail Lacquers – €10
Iridescent Pressed Powder – €22,50
Beauty Powder – €22,50

5 thoughts on “MAC Faerie Whispers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *