Rebecca Minkoff Avery

Ik heb echt enorm lang nadacht over mijn allereerste designer handtas. Dat ik bij Rebecca Minkoff zou kiezen stond vast, maar welk model ik mee naar huis zou nemen, dat werd gewikt en gewogen.

Ik ben al een heel tijdje ingeschreven op de nieuwsbrief van Rebecca Minkoff, en elke keer bij de sales krijg ik uiteraard een mailtje. Ik dacht er nu al een dik jaar over een handtas te bestellen, maar het kwam er nooit van: geen budget, niet het juiste model, niet de juiste kleur, … Maar deze maand liet ik me dan toch eindelijk eens gaan, vooral omdat er bovenop de sale nog eens 20% afging, waardoor dit schatje helemaal betaalbaar werd. Met een appartement op de rekening moet ik nu echt wel op mijn budget letten, maar het kon nog net deze maand.
Ik koos voor het Avery model in de kleur ‘Port’. Ik heb altijd al iets gehad met bordeaux en vind me er zelf heel goed mee staan. Oorspronkelijk wilde ik eigenlijk een ‘Zip’ of ‘Mini Mac’, maar die vond ik niet in de juiste kleur of met de juiste hardware ;). Jaja, er wordt op alles gelet. Ik koos uiteindelijk voor een meer winters exemplaartje, met zwarte hardware. Maar ik vind dit echt wel een klassiekertje waar je eigenlijk niet mis mee kunt gaan: klassiek, subtiel en past bij veel kledij. I like!
Ik ben ontzettend blij met mijn sale aankoop. Normaal gezien kosten deze handtassen tegen de €200, maar nu bestelde ik deze baby voor ongeveer €100, inclusief verzending vanuit Amerika en douanekosten (op www.rebeccaminkoff.com rekenen ze dit mee in de verzending, dus ben je altijd safe ;)).
Wat vinden jullie van mijn nieuwe beste vriendin Rebecca?

6 thoughts on “Rebecca Minkoff Avery

  1. Mooi! Ik kocht een hele tijd geleden een zwarte MAC van RM, daar gaat best veel in, moet ik zeggen! Heb hem meegenomen op reis naar NYC en ik kon al mijn gerief erin proppen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *