Nieuw in het Bumble & Bumble gamma: Full potential

Meisjes met een dunne coupe zoals mij zullen dit wel herkennen: zomer of winter, hair everywhere. Voor het minste kou of wind knoopt je haar meteen en breekt het. Het nieuwe ‘Full Potential’ gamma van Bumble & Bumble belooft je haar hier tegen te beschermen.

Bumble & Bumble is helaas een merk dat hier minder goed te verkrijgen is, maar toch geraakte ik eens aan een travelsetje van het ‘Thickening’ gamma, waar ik super enthousiast over was. Mijn dunne, sluike haren zagen er ineens een pak dikker uit. Misschien daarom dat dit nieuwe gamma me ook aanspreekt: vollere en dikkere haren, de droom van elk sluik gehaard meisje đŸ˜‰
Het truukje in dit gamma is de Hair Preserve Blendâ„¢. Deze formule bestaat uit een geavanceerde technologie die werkt als een pleister voor het haar, terwijl het gevoed wordt en de sterkte en elasticiteit worden bevorderd. Tegelijkertijd ziet het haar er voller en dikker uit! De ingrediĂ«nten bevatten creatine om het haar er gezonder uit te laten zien, UV absorbers om het haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf en Menthol voor een heerlijk verkoelende sensatie. 
De shampoo geeft je haar nieuwe energie, de conditioner maakt je haar voller en sterker en de spray doet dienst als anti-klit spray en helpt bij het stylen van je coupe met een verwarmd toestel.
Dit gamma is weldra te verkrijgen bij geselecteerde Bumble & Bumble salons in de vorm van een shampoo, een conditioner en een spray. 
Full Potential Hair Preserving Shampoo – 250 ml € 32,40
Full Potential Hair Preserving Conditioner – 200 ml € 35,90
Full Potential Hair Preserving Booster Spray – 125 ml € 57,50

2 thoughts on “Nieuw in het Bumble & Bumble gamma: Full potential

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *