Winter Running met Kalenji

kal01
Ik sport graag en hou het in de zomer ook altijd goed vol. Maar gaan sporten in wintertime, da’s een ander paar mouwen. Alles wat me zowat tegen kan houden, houdt me ook tegen om een frisse neus te nemen.

   kal03

Heel het jaar door ga ik 2 maal per week indoor fitnessen. Ik doe dan aan cardio of groepslessen mee. In de zomer ga ik graag al eens een tourke doen op de finse piste, maar in de winter houden de koude en donker me meestal tegen. Maaaaar, voor alles is een oplossing en die vind je bij Decathlon. Kalenji heeft namelijk een heel running gamma dat volledig winterproof is. Ik testte alvast outerwear voor jullie uit. Hopelijk motiveert het me om toch vaker de koude en donker te trotseren.
  kal04
Als eerste iets wat ik nog niet had in mijn running gear: een thermisch shirt met lange mouwen. Leuk motiefje, lekker stretchy en ook aan de lange kant, waar ik erg van hou tijdens het lopen. (Niets zo 
erg dan hele tijd aan je shirt te moeten trekken). Meestal combineer ik dit met een wind-en regen vestje en een lange legging. Bovendien kan je bij Kalenji ook terecht voor andere budgetproof supplies zoals handschoenen en oorverwarmers.
  kal02
Verder testte ik dit ultra cool RunLight van Kalenji (zei iemand Iron Man, haha). Dit is echt een super handige gadget. Geen geloop met fietslampjes vast (guilty), maar deze riem met lampjes kan je gewoon rond je borst en rug hangen en je bent ultra goed gezien in het donker. Iets wat ik zelf enorm belangrijk vind. Ik heb dit RunLight trouwens ook al aan een collega aangesmeerd ondertussen πŸ˜‰ Be 
safe!
  kal06 
 Lopen tijdens de wintermaanden lukt me dus stilaan een stuk beter met deze coole winterwear en gadgets. En bovendien is Kalenji nog eens super betaalbaar. Ik moet toegeven dat ongeveer 80% van mijn loop- en sportkledij van Kalenji komt. Bovendien komt er dit najaar een gloednieuwe Decathlon in mijn (dan) nieuwe hometown Hasselt. Hier kijken we naar uit.
  DECATHLON_FW15_KALENJI_Running_accessories
Doen jullie aan sport in de winter?

4 thoughts on “Winter Running met Kalenji

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *