Caudalie Thé Des Vignes: perfect voor in je handtas

caudalie01

Afgelopen week won ik bij Beautyloves dit leuke handtas pakketje van Caudalie Thé Des Vignes. Het pakketje bevat twee items die ik al-al-altijd in mijn handtas heb zitten: een lippenbalsem en een handcrème.


caudalie01

Dit wintersetje komt nu ineens supergoed van pas: sneeuw, regen, wind, in België komt alles voor en liefst ook nog tegelijkertijd ;). Ik vind de geur echt heel lekker, en best wel aan de straffe kant, iets wat bij handcrèmes meestal aan de neutralere kant is. Thé des Vignes is een aanwezige en vrouwelijke geur, met noten van gemberlikeur, neroli, oranjebloesem, witte muskus en jasmijn. Verder werd er ook karitéboter en avocado aan toegevoegd om je handen extra zacht te maken tijdens de winterdagen. Bovendien is de tube ook nog eens parabeenvrij! Door het handige formaat (30 ml) past het perfect in je handtas.

De lippenbalsem is zoals het voor mij moet zijn: vettig en goed smeerbaar. Vooral in de winter grijp ik naar rijke lippenbalsems die voor een hele tijd mijn lippen voeden. Het is perfect voor door de koude gebarste lippen en herstelt je lippen dan ook snel. De lippenbalsem heeft eerder een subtiele vanille geur.

Dit handige wintersetje kan je nu in promo vinden voor maar €7,74. Een aanrader!

3 thoughts on “Caudalie Thé Des Vignes: perfect voor in je handtas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *