Polette Make-up Look

Afgelopen jaar liet ik mijn ogen laseren. Na jarenlang amper te zien zonder bril, is het heerlijk om scherp te zien zonder. Toch mocht ik bij Polette een bril uitkiezen voor mijn nog kleine afwijking, en gewoon voor dat extra beetje scherpte tijdens het autorijden. Vandaag laat ik jullie een ooglook zien met bril. Benieuwd?

Als brildrager mag je een stuk meer oogmake-up dragen omdat je ogen achter glas en een dikker frame zitten. Daarom mag je best wat overdrijven en net dat beetje meer aanbrengen dan je gewend ben. Ik koos daarom in plaats van de lichtste kleuren uit mijn ‘In The City’ palette net de donkerste uit. Ook mijn eyeliner bracht ik wat dikker en expressiever aan dan ik gewoon ben.

Mijn wenkbrauwen maakte ik ook iets aanweziger dan gewoonlijk, omdat ze anders helemaal zouden wegvallen achter het dikke montuur. Mijn wimpers bouwde ik op met verschillende laagjes mascara, om ze extra in de verf te zetten. Natuurlijk hoeven ‘spinnenpoten’ ook niet. Mijn lippen hield ik eerder neutraal, omdat mijn ogen al zwaarder zijn opgemaakt dan ik gewoon ben.

W7: In the City palette – Essence: Lash Princess Mascara – Essence: Super fine liner – MAC: wenkbrauw potlood in ‘Lingering’ – Hema: Soft Matte lipbalm 02

One thought on “Polette Make-up Look

  1. Wat een leuke bril heb je uitgekozen. Het is inderdaad niet altijd makkelijk om een look te maken en deze duidelijk over te laten komen met bril op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *