Caption Nail polish

caption-nailpolish

Ik test super graag nieuwe merken uit en was dus heel benieuwd naar dit nagellaksetje van Caption. De Caption lakjes beloven een ‘gellak’ achtige finish, die wel tot negen dagen houdt.

caption

Ik heb al verschillende ‘gellook’ setjes getest en tot nu toe viel dat eigenlijk altijd tegen. Dat van Kiko viel absoluut tegen en hield ook niet langer dan een standaardlakje. Ik verwachtte dus ook niet erg veel van dit Caption setje.

Maar oh boy, oh boy was I wrong. Volgens de site belooft Caption dit: “Een superieure droogtijd, glans én duurzaamheid. CAPTION maakt het mogelijk omdat de lak voorzien is van LacQ3, een unieke next generation technologie met meerdere patenten, die zorgt voor een perfecte gel-achtige manicure die zelfstandig uithardt. Het resultaat is een lak die  gemakkelijk is aan te brengen, super snel droogt en tot wel drie keer langer blijft zitten dan normaal. “

caption

Nou en of! Door de speciale LacQ3 die elk lakje bevat, droogt elk laagje heel snel en super shiny op. En helemaal zonder UV lamp. Na een kwartier is de lak helemaal uitgehard. Ik ben su-per tevreden over de glans (echt waar, zo shiney) en de houdbaarheid. Op deze foto’s zit het lakje al zo’n 5 dagen mooi met enkel wat tipwear. En da’s echt oprecht uitzonderlijk voor mijn nagels! Ook de glans is nog zoals net aangebracht. De borsteltjes zijn ook fijn: breed en rond, zodat je met twee veegjes genoeg hebt. Dit donkere lakje dekte ook prima in één laag.

Kortom, dit gellook setje doet wat het belooft: mooie, glanzende nagels met een gellook die ongelofelijk lang houden. En dit allemaal zonder UV lamp of dure manicure! Bovendien kan je de lak gewoon verwijderen zoals een gewoon lakje.

De CAPTION collectie bestaat uit 60 kleuren (€16,95), 18 topeffecten, basecoat, (matte) topcoat (€15,95) en de drops voor nog sneller drogen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *