Moschino Fresh

MOSCHINO FRESH_VISUAL_ONLY PR USE copy

Moschino staat uiteraard al niet bekend als een ‘standaard’ en ‘braaf’ merk en is altijd up to something surprising. Ook met hun nieuwe parfum ‘Fresh’ slaan ze weer een homerun. En ik als popart liefhebber, kan dit gekke exemplaar zeker appreciëren.

De naam ‘Fresh’ doet inderdaad al denken aan iets huishoudelijks, maar wat ze met de verpakking doen is helemaal te gek. Een schoonmaakproduct op je wastafel, dat kan vanaf nu. Moschino slaagt er in om ets zo gewoon en alledaags als een schoonmaakproduct, om te toveren tot iets zo luxe als een parfum. Ik kan de ironische en grappige ondertoon van Moschino wel pruimen en volgens mij is de geur ook iets voor mij.

Topnoten als helder mandarijnen & bergamot, worden verrijkt met het intense geur van ylang-ylang. Dit bloemige trio wordt vergezeld met fruitige noten van framboos (dit kan niet slecht zijn) en toetsen van witte pioenroezen en osmanthus.
De basisnoten benadrukken het verfijnde en moderne karakter van het parfum dankzij tinten van lichte houtsoorten, patchouli en ambroxan.

Lijkt dit gekke flesje iets voor jou?

Moschino Fresh Couture is vanaf maart 2016 verkrijgbaar bij de betere parfumerie.

Moschino Fresh Couture Eau de Toilette Spray 30 ml € 39,95
Moschino Fresh Couture Eau de Toilette Spray 50 ml € 59,95
Moschino Fresh Couture Eau de Toilette Spray 100 ml € 79,95

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *