Mijn lievelingskleren van SKM

skm

Afgelopen dinsdag werd ik voor Mademoiselles De Mode, samen met enkele andere bloggers uitgenodigd bij SKM. Jullie hebben waarschijnlijk de coolste kapstok uitnodiging al zien passeren. Well this is what happened…

skm

Tijdens deze nocturne kregen we een exclusieve sneak peek van hun nieuwe (jongere) merken. Ik kende SKM eigenlijk vooral als een hele grote winkel, zo eentje waar je een hele dag kan rondhangen. Met hun nieuwste campagne ‘Je lievelingskleren vind je bij SKM’ willen ze vooral hun nieuwste merken in de kijker zetten.

Liu Jo, Scotch & Soda, SuperTrash, Zoe Karssen, etc. zijn helemaal nieuw in hun assortiment en op deze manier willen ze ook mikken op een jonger publiek dan voorheen. Bovendien is de winkel en website ook helemaal vernieuwd.

skm

Om helemaal in de sfeer van hun nieuwe campagne te blijven, mochten we tijdens de nocturne een lievelingsoutfit samenstellen waar we ons op en top onszelf in voelde. Onze outfit werd vastgelegd op foto en kan je mij & m’n outfit binnenkort bewonderen op posters in de winkel. Bovendien krijgen de door mij gekozen lievelingsstukken een label met verwijzing naar deze blogpost. How cool is that?

skm

Ik mocht twee favoriete stuks van mijn outfit mee naar huis nemen om te gebruiken voor deze blogpost. Ik koos voor een langere koraalkleurige lentejas van s.Oliver waar ik instant verliefd op werd. Verder mag ik deze mooie nude crossbody tas van Liu Jo de mijne noemen. Dit model is perfect voor mij omdat er alles in past wat ik dagelijks nodig heb. En kan je dit model perfect over je schouder of lichaam dragen door het lange hengsel. Hallo nieuwe favorietjes voor de lente!

skm

Voor mijn outfit van vandaag combineerde ik de koraal jas met mijn favoriete mintkleurige blouse van Zara, mijn lichtblauwe Hollister jeans & glitter brogues van bij Avance. Is het al lente?

skm

Wat vinden jullie van mijn nieuwe lievelingskleren van bij SKM?

2 thoughts on “Mijn lievelingskleren van SKM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *