Het nieuwe fruitige Danio gamma

danio

Onlangs kreeg ik een superlekker pakketje opgestuurd van de lieve Lieve van Danone. Hierin zaten niet alleen mijn favoriete Petit Gervaiskes, maar ook enkele newbies van Danio.

danio

Danio is voor mij het perfecte ontbijt of tussendoortje. Aangezien ik me vaak moet haasten voor de trein, bestaat mijn ontbijt heel vaak uit een potje yoghurt dat ik snel naar binnen kan werken, thuis of op de trein. Aangezien Danio’s een groter formaat zijn en een iets zwaardere kaasspecialiteit, heb ik haast niets anders meer nodig om tot een uur of 11 zonder knagende maag verder te kunnen. Meestal grijp ik naar de vanille of stracciatella smaak.

danio

Sinds kort zijn de verpakkingen in een hipper jasje gestoken en zijn er ook een paar meer exotische en verrassende combinaties te vinden. Ik probeerde de Nectarine-Framboos, Mango & Papaya en Agrum uit. De eerste vond ik de meest verrassende combinatie. Meestal ben ik niet zo wild van nectarine, maar in combi met framboos vond ik het heel lekker. Naar de Agrum was ik dan weer het meest benieuwd. Agrum van de limonade kennen we allemaal, maar in een yoghurt verwerkt nog niet. Erg lekker, fris en zomers!

Hebben jullie al nieuwe Danio smaken geproefd? Ontdek de nieuwste hier

One thought on “Het nieuwe fruitige Danio gamma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *