Kérastase Densifique Bain Densité & Fondant Densité

kerastase

Vorige week testte Isaline deze Bain Densité shampoo al uit. Vandaag review ik ook de bijhorende conditioner in combinatie met de shampoo.

kerastase

De Densité reeks belooft je haar meer dichtheid en volume te geven, iets wat mijn sluike coupe zeker kan gebruiken. Isaline was alvast fan, maar hoe goed werkt de combinatie van de shampoo & conditioner voor mij?

kerastase

Na een wasbeurt met deze shampoo en conditioner is mijn haar echt heel zacht en ook een beetje fluffy. Ook zit er toch duidelijk meer volume in (minder volume is ook echt heel moeilijk ;)). De Fondant Densité geeft het haar textuur, body en veerkracht. Mijn haar is verfrist en voller. Echt meer haarmassa zie ik niet, maar volgens mij moet je dan een hele kuur doen met het speciale serum etc.

Verder wel een aangename shampoo die toch wat volume en luchtigheid in mijn sluike coupe krijgt, en daarom krijgt dit duo van mij al een dikke pluim.

Kérastase Densifique Bain kost €23,40 (250 ml), Fondant Densité €24,95 (200 ml) . Beide producten vind je bij erkende Kérastase salons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *