NEW: Italiaanse juweeltjes van AMen & Mood

mood03

Ik mocht afgelopen week kennis maken met twee (voor mij) nieuwe Italiaanse juwelenmerken: Mood & AMen. Ik koos van elk een item uit om aan jullie voor te stellen! Benieuwd naar mijn favorieten?

amen02

Als eerste koos ik voor dit fragiele hart armbandje van Amen. Het merk AMen staat in het teken van geloof en liefde en dit is terug te zien in de hele reeks. Ik ben niet heel erg gelovig, maar mooie, fijne juweeltjes kunnen mij altijd bekoren. Als ze dan ook nog eens in rose gold beschikbaar zijn, ben ik helemaal fan! Bij AMen zie je veel kruisjes terug, wat op zich ook een mooi symbool is, al dan niet met gelovige betekenis. Mijn favorieten zijn de fijne juweeltjes uit de Pray & Love en Angels & Hearts collecties. Ook de bedelarmbandjes trekken mijn aandacht. Deze dunne leren bandjes (met of zonder tekst) kan je zelf aanvullen met mooie charms, om je armband zo helemaal te personaliseren.

amen01

Deze juweeltjes van AMen zijn gemaakt van duurzaam zilver (AG925) en zowel in zilver, goud en rosé. Heel leuk om apart te dragen of om samen een in een setje te combineren! Gotta have ‘m all 😉 Dit hart armbandje is voor 39 euro helemaal het jouwe.

mood02

Uit de tweede reeks Mood, die de mooiste earcuffs bevat, koos ik voor dit parel (zilver) exemplaar uit de B-Side collectie. Very classy en past overal bij. Ik heb er voor gekozen om de cuff aan 1 oor te dragen, zodat ik het andere oor kan kiezen. Ik hou wel van dat ene speciale accent. Aangezien de earcuff zilver is, kan hem combineren met andere zilveren oorringen. Ik draag hem nu in combinatie met een ander parelmoer exemplaar.

mood01

Mood heeft heel uiteenlopende exemplaren van earcuffs: van subtiel zoals deze tot speciale, maar toch heel draagbare juwelen. Voor elke ‘mood’ of stijl hebben ze wel een exemplaar: Cool, Rock, Chic en Hollywood. Zo is er voor ieder wat wils en zijn de juwelen heel goed af te stemmen op je mood of trend van het moment. Mijn andere favorieten? Definitely de Chic & Hollywood reeks! Op en top vrouwelijk en een tikkeltje speciaal! Voor de parel cuff die ik koos, betaal je 24,50 euro.

AMen & Mood hebben nog geen e-shop, maar je kan hier meer info vinden. Verder hebben ze ook al een heel aantal verkooppunten voor Nederland en België. Bij Bouman Online en It’s Beautiful kan je ook online bestellen voor België.

Ontdek AMen & Mood op Facebook!

One thought on “NEW: Italiaanse juweeltjes van AMen & Mood

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *