Jo Malone London: The Herb Garden

   jom04

Dinsdagavond werd ik door Maison PR Nederland uitgenodigd voor een voorstelling van de nieuwste Jo Malone London geuren. Douglas Maastricht opende ‘s avonds nog eventjes haar deuren om ons kennis te laten maken met The Herb Garden. Parfum is iets wat ik elke dag draag en bovendien vind ik Jo Malone echt een super classy merk (wauw die verpakkingen) waar ik graag meer van ontdek.

jom02

Zoals de naam al zegt is deze collectie geïnspireerd op een dag in de kruidentuin. De 5 unieke geuren zijn gebaseerd op hele gekende kruid- en bloemsoorten. Ik vond de geuren echt verrassend, ook omdat ik heel benieuwd was naar de verwerking van soms alledaagse kruiden (bv peterselie) in een parfum. Ik stel de 5 geur combinaties graag even aan je voor.

Sorrel & Lemon Thyme: een super frisse citrusgeur met toetsen van zure sinaasappel en een kruidig hart van o.a. citroentijm, en rozemarijn. Helemaal zomers!

Wild Strayberry & Parsley: Peperige bladpeterselie en tomaat bladeren gemengd met rijpe zwarte bessen en wilde aardbeien. Heerlijk om alle geurtoetsen hierin te ontdekken.

Nasturtium & Clover: Frisse klavertjes gecombineerd met peperige rucola en een beetje limoen.
Lekker kruidig, maar minder mijn ding.

Carrot Blossom & Fennel: Rijpe wortel gaat hand in hand met verse venkel. Mijn persoonlijke favoriet, omdat hij best zoet is.

Lavender & Coriander: Franse & Engelse lavendel met een vleugje coriander. Heel erg lekker en kalmerend geurtje.

jom03

jom07

Na het ontdekken van de nieuwe collectie, kon je ook een hand- en arm massage laten doen met je favoriete Jo Malone London geuren. Pampering time!

jom05

Natuurlijk bleven de standaard geuren van Jo Malone niet onaangeroerd. Er werd uitgebreid gesnuffeld en op zoek gegaan naar de perfecte geuren combinatie. De Jo Malone geuren zijn onderling te combineren met elkaar: meng een bloemige geur met een citrus toets, voeg wat meer spice toe voor een warmere geur. Mijn favorietjes? Natuurlijk de zoetste en fruitigste van hoop: Peony & Blush Suede, Blackberry & Bay en Nectarine Blossom. En inderdaad, om de geur nog een beetje interessanter te maken doet een beetje citrus (bv de Jo Malone Signature Scent Lime Basil & Mandarin of Grapefruit) toevoegen wonderen. Voor een warmere geur past Wood Sage & Sea Salt goed bij Peony & Blush.

Ik heb weer wat bijgeleerd op geurvlak en fijne combinaties leren maken!

jom08

De Herb Garden collectie is ook te online koop voor 53 euro (30 ml), de andere geurtjes kosten 50 euro (30 ml). Bovendien kan je bij Douglas Maastricht (Grote Staat 26) terecht in de Jo Malone London Boutique om je persoonlijke signature scent te ontdekken! In ons Belgenlandje kan je bij Senteurs d’Ailleurs terecht! (Stefaniaplein 1A, 1000 Brussel)

4 thoughts on “Jo Malone London: The Herb Garden

  1. Hi Yana,

   Je kan blijkbaar bij Senteurs d’Ailleurs (Stefaniaplein 1A, 1000 Brussel) terecht voor Jo Malone hier in België 😉

   Groetjes,
   Natalie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *