Duifhuizen Tassen en Koffers: Liu Jo Anna Crossbody in Taupe

duifh03

Je tas is wie je bent, dat is de slogan van Duifhuizen Tassen en Koffers. He-le-maal waar volgens mij, want een mooie en praktische tas is voor iedereen anders. Ik mocht van hen mijn ideale tas uitzoeken om te reviewen.

duifh02

Duifhuizen.be heeft echt een ontzettend groot aanbod aan handtassen, dus mijn keuze was niet zo evident. Zo vind je er bijvoorbeeld tassen van Armani, Liu Jo, Furla en Boo, enkele van mijn favoriete merken.

Ik somde voor mezelf wat kenmerken op die een tas voor mij hebben. Allereerst wil ik geen te grote tassen, want de kans is dan enorm groot dat ik dan veel te veel meesleur. Ik ga dagelijks werken met de trein en neem sowieso elke dag mijn laptop mee. Een kleine handtas voor mijn persoonlijke spullen is dus het handigst. Bovendien fiets ik tot mijn werk, daarom is een crossbody tas, met een lange riem, gewoon het gemakkelijkst. Kernwoorden voor mijn perfecte handtas: niet te groot & handig.

duifh01Jas: Mango – Jeans: Hollister – Schoenen: H&M – Tas: Duifhuizen Tassen & Koffers

Mijn oog viel uiteindelijk op deze taupe crossbody Anna tas van Liu Jo. De kleur is ook perfect voor elk seizoen en past ook bij veel van mijn kleren. Bovendien heeft deze tas 3 aparte vakken waar ik toch heel wat spulletjes in kwijt kan, zonder extra kilo’s mee te dragen 😉

Wat is jullie favoriet op duifhuizen.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *