REFASHION: ochre is my color

IMG_20160313_125653

Afgelopen weekend ging ik samen met m’n vriendinnen langs bij REFASHION. Een brand new tweedehands event in Hasselt. Hierbij stelden verschillende bloggers en fashionista’s hun kledij te koop. Bovendien aan hele fijne prijsjes. Nu ik on a budget leef (hello appartement) probeer ik mijn uitgaven toch zo beperkt mogelijk te houden en dan zijn zo’n marktjes echt ideaal. One girl’s trash is another one’s treasure.

IMG_20160313_155439

Ik vond een mooie zijde & oker blouse uit Nanja Massy’s kleerkast en een portefeuille van Guess.

Omdat ik me online ingeschreven had, kreeg ik ook nog een hele leuke goodiebag. Én uiteraard moesten we die photobooth eens uittesten hé.

IMG-20160314-WA0001

Well done REFASHION ladies, tot de volgende editie in september! Volg REFASHION hier op Facebook.

3 thoughts on “REFASHION: ochre is my color

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *