Kérastase Chronologiste: Jasmin de Minuit

kerastase

Ik testte vorig jaar al eens een haarolie van Kérastase, en die beviel me prima. Dit jaar komt er een nieuwe variant bij: Jasmin de Nuit.

kerastase

Dit nieuwe parfum voor het haar van Kérastase is de afsluiter van het Chronologiste-ritueel. Ook deze nieuwe geur werd op maat gecreëerd door Alberto Morillas. Hij werkte hiervoor voor een tweede keer in zijn loopbaan met een olie in plaats van een alcohol basis, wat het haar alleen maar ten goede komt. Hij gebruikte toetsen van jasmijn, Neroli bloemen en sandelhout. Het Parfum en Huile Jasmin de Minuit van Chronologiste moet je na de styling op het haar aanbrengen om je coupe een gezonde glans en zachtheid te geven.

Volgens de verpakking zou je één à twee pompjes aan moeten brengen op droog haar of als leave-in treatment (bijvoorbeeld als je gaat slapen). Aangezien mijn haar vrij dun is en ook vrij snel vet wordt, heb ik aan een heel klein beetje genoeg. Als treatment (wanneer het al vet is) doe ik er wel wat meer in. De geur is heerlijk en blijft ook goed zitten.

De Kérastase Chronologiste Jasmin De Minuit (120 ml) is verkrijgbaar bij Kérastase kapsalons voor €47.

2 thoughts on “Kérastase Chronologiste: Jasmin de Minuit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *