The Body Shop: British Rose

tbs

Vandaag een nieuwe collectie van The Body Shop. Tijdens het laatste pers event kregen we heel wat nieuwigheden te zien, waaronder deze British Rose reeks. Benieuwd naar wat je zoals in het gamma kan vinden?

Deze rozen worden speciaal voor TBS gekweekt en hand geplukt op de Engelse countryside. Dit rozenextract zorgt voor een heerlijk intense geur en zachte huid. Deze reeks zit in een nieuwe, transparantere verpakking. De lichte roze tinten met zwarte toetsen voelt heel luxe aan en de geur is uiterst vrouwelijk.

The Body Shop zou The Body Shop niet zijn zonder de o zo lekkere bodybutter. De geur is echt heel vrouwelijk en niet de typische oudbollige rozengeur van de bomma. Deze rozengeur is lekker zoet en fris. Instant Glow Body Butter is een beetje dunner dan de meeste TBS bodybutters, maar dat vind ik net fijn. Het goedje smeert goed uit, trekt snel in en hydrateert mijn huid zoals het moet. Die instant glow is mooi meegenomen.

Ik mag in mijn nieuwe appartement dan zelf geen bad hebben, maar ook deze badschuim is heerlijk om een momentje uit te rusten en te badderen. Deze Bath Foam geeft lekker veel schuim, zoals het hoort 😉

Waar ik het meest benieuwd naar was? Deze Exfoliating Gel Body Scrub heeft een fijne korrel, waardoor je de scrub gemakkelijk voor heel je lichaam te gebruiken. De geur is wederom lekker girly en daar hou ik wel van.

En voor wie van de traditionele zeepjes houdt is ook er ook nog deze Exfoliating Soap, met een iets grovere korrel. Het British Rose gamma is sinds maart verkrijgbaar bij je plaatselijke Body Shop en online.

Instant Glow Body Butter (200 ml) € 16,00
Petal-soft Bath Foam (250 ml) € 7,00
Exfoliating Gel Body Scrub (250 ml) € 18,00
Exfoliating Soap (100 gram) € 3,50

One thought on “The Body Shop: British Rose

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *