The Body Shop Hemp

tbs

Nog nieuw in het The Body Shop gamma: de vernieuwde Hemp Hand Protector & Rescue Balm. Hennepzaden zijn rijk aan essentiële vetzuren, ideaal voor de hydratatie van je huid.

tbs

First up is dit niet echt een hele nieuwe, maar eerder een bestseller in een gloednieuw jasje. De Hemp Hand Protector werd door niemand minder dan typograaf/kunstenaar Ben Eine gerestyled. Met de woorden ‘Change’ gaat de man voor een moedige oproep aan iedereen om toch maar een beetje bij te dragen aan duurzaamheid en respect voor onze aardbol. Per tube die je koopt gaat er €1,50 naar een goed doel, dat je bovendien zelf mag kiezen. Oceanen, mensen, dieren kunnen dankzij dit goede doel beschermd worden. In deze tube zit olie van maar liefst 950 hennepzaden. Hiermee kan je zelfs de ruwste handen voeden.

tbs

Als tweede deze Rescue Balm, die uiterst geschikt is voor de aller droogste plekjes op je huid zoals je hielen of ellebogen. Deze Rescue balm pakt de ruwste plekjes aan en maakt ze zacht in no time. Hennepzaadolie is ongelofelijk zacht voor je huid, het bevat tot 80% meervoudig onverzadigde vetzuren en onder andere vitamine E. Het tinnen doosje is super leuk en zelfs een beetje retro. De formule is vrij stevig, maar smelt door je lichaamswarmte tot een olieachtig goedje dat goed uitsmeert (een beetje zoals vaseline).

tbs

Deze leuke Rescue Balm kan je echt voor alles gebruiken: op zeer droge en ruwe plekjes zoals ellebogen, knieën en je hielen, als lippenbalsem of zelfs als nagelriem creme (zoals bijvoorbeeld Lemony Flutter van Lush), etc.

The Body Shop Hemp Rescue Balm kost €18 voor 100ml en is bij The Body Shop winkels of online te koop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *