AERIN Mediterranean Honeysuckle

aerin01

Vandaag een total newbie voor jullie! Ik mocht afgelopen week kennis maken met AERIN, de parfumlijn van de kleindochter van Estée Lauder. Jawel, het zit daar in de familie. Aerin Lauder is de stylist van het merk van haar grootmoeder, en heeft daarnaast haar eigen merk ‘Aerin’ opgericht. Bovendien heeft ze niet alleen de neus van haar grootmoeder mee, maar zijn de flesjes ò zo mooi en elegant. Wauw.

aerin03

Aerin haalt haar inspiratie vooral uit haar eigen leven: haar passie voor kunst, reizen, mode en design. Klassiek, maar altijd met een moderne visie, elk stuk wordt gemaakt om het leven mooier te maken, op een eenvoudige en verfijnde manier. Ow yessss. Ondertussen telt haar collectie 8 hemelse geuren: Amber Musk, Lilac Path, Ikat Jasmine, Evening Rose, Gardenia Rattan, Waterlily Sun, Iris Meadow en Mediterranean Honeysuckle. Ik mocht die laatste aan mijn persoonlijke stash toevoegen.

aerin02

Volgens Aerin zijn geuren onherroepelijk verbonden met je herinneringen en je voeren ze je terug naar ervaringen in het verleden. De geur van haar oma, haar moeder, haar vakantiebestemmingen,… Aan elke memoire kan ze wel een geur koppelen.

Ook Mediterranean Honeysuckle neemt je mee naar het Middellandse Zeegebied, een onovertroffen bestemming. De geur is heel speciaal en zomers, met fruitige accenten van o.a. grapefruit.

Noten: kamperfoelie, pompelmoes, Italiaanse bergamot, mandarijnolie, Lelie, gardenia, jasmijn afgewerkt met een vleugje warme, zijdeachtige Ambrox met muskus.

Ik vind de citrusgeur echt verslavend en heerlijk zomers. Dit parfum doet me zo verlangen naar een hete zomerdag en een zeebriesje 😉 Omdat dit een Eau de Parfum is, blijft de geur erg lang op mijn huid hangen, en dat vind ik heerlijk.

aerin04

Als grafisch ontwerper, vind ik de verpakking ook prachtig. Eenvoudige typografie, met een luxueuze gouden afwerking, een pareltje voor het oog!

De parfums van Aerin zijn o.a. te koop bij Inno voor een adviesprijs  van €99,30 (50ml)

2 thoughts on “AERIN Mediterranean Honeysuckle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *