Modern Muse Eau de Rouge

mm

Als je een parfum girly kan noemen, dan is het deze editie van Modern Muse wel. Met haar liefroze uitstraling en bow on top, roept dit flesje ‘Eau de Rouge’ vrouwelijkheid. Ik kan je ook al vertellen dat er noten van framboos in dit parfum zitten, waardoor dit flesje me echt op het lijf is geschreven.

mm

Je zou deze Eau de rouge het jongere, meer fruitige zusje kunnen noemen van Modern Muse Le Rouge. De geur van Eau de Rouge past ook goed bij mijn persoonlijkheid: speels, jeugdig (well I wish) en een echt lentekind. Net als haar grote zus Modern Muse Le Rouge, werkt Modern Muse Eau de Rouge met twee noten die elkaar aanvullen: een dauwachtig rozenakkoord – fris en helder met groene noten en cassis, met roze peper en een fruitig accent van framboos (!!) en weelderig bloemig met rozen – en een iriserend houtakkoord (verleidende geuren dankzij jasmijn en magnolia, warmte door vetiver en licht hout, zoete vanille en ambrettezaad.

mm

Héél aangenaam verrast door dit lieve en toch sexy geurtje. Ook de geur blijft goed hangen op mijn huid (ook al is het een eau de toilette). Het spuitflacon zonder dop vind ik ook fantastisch handig, want ik ben zo iemand die snel de dopjes verliest 😉

mm

mm04

Hou je van zoetere, fruitige en bloemige toetsen, dan is Modern Muse Eau de Rouge zeker iets voor jou. Je kan Modern Muse Eau de Rouge eau de toilette vinden voor 45,52 euro (30 ml) bij de betere parfumerie en op www.esteelauder.be

One thought on “Modern Muse Eau de Rouge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *