L’Occitane Shea Hand Cream 40th Anniversary Limited Edition

loccitane

Handcrème is iets wat ik elke dag meermaals gebruik. Ondertussen heb ik al vele merken de revue zien passeren, maar elke keer winnen deze van L’Occitane voor mij. Voedend, snel intrekkend, mooie tuubkes en heerlijke geuren. Vandaag toon ik jullie deze Limited Edition beauty, ter ere van hun 40ste verjaardag.

Omdat L’Occitane in 2016 al 40 jaar bestaat, brachten ze deze mooie Limited Edition uit. Voor die speciale gelegenheid zitten de grote tubes van de Shea Butter Hand Cream als de Shea Butter Rose Hand Cream in een kleurrijk doosje met ’40 years of love’.

De verpakking met felle kleurtjes vind ik al mooi genoeg om op mijn badkamerkastje te pronken. En de typische zilveren L’Occitane tube gaat ook nooit vervelen. Die Shea Butter en 20% karité kan ik alleen maar toejuichen, want dat zorgt voor extra zachte en gevoede handjes en nagels.

De crème zelf is aan de dikke kant en komt in het begin wat moeilijker uit de tube. Insmeren gaat wel lekker, maar het voor het intrekken heb je wel een minuutje nodig. Je handen voelen wel super zacht aan en dat kan ik tijdens mijn verbouwingswerken echt wel gebruiken 😉

Je kan de L’Occitane Shea Butter Hand Cream ’40 years of love’  (150 ml) o.a. online vinden voor 21,00 euro.

 

4 thoughts on “L’Occitane Shea Hand Cream 40th Anniversary Limited Edition

    1. Ja inderdaad! Die dopjes dienen echt op te verliezen 😉 En ook lastig om toe te doen met je net ingevette handjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *