Oasis Perzik – Abrikoos

oasis

Hier zijn we weer met een nieuwe Oasis smaak. Vandaag meer over wat ‘Evita Perzika’ en ‘Albert Abrikoos’ in petto hebben. 😉

oasis

Een nieuw duo in Oasis town. De nieuwe Oasis smaak is eigenlijk een vrij evidente: perzik en abrikoos. Twee zomerse (Spaanse) fruitjes bij elkaar zorgen voor een heerlijk, dorstlessend drankje. Bovendien is deze nieuwe smaak  in klein formaat (25 cl) verkrijgbaar, ideaal voor on the go! Ik kreeg er nog hele schattige magneetjes en pen bij! How cute!

oasis

De Oasis drankjes bestaanuit 80% bronwater en 12% vruchtensap op basis van concentraat. Dit recept werd ook nog bijgestuurd, zodat er een beter evenwicht was tussen suikers, aroma’s en zuren. Onder de niet-bruisende fruitdranken in klein formaat heeft Oasis het laagste suikergehalte en dus ook dat zie je dus ook aan de calorietjes (36 kcal/100ml).

De Oasis Pockets zijn beschikbaar bij de supermarkt voor €4,84 (6 x 25 cl).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *