English Tea Shop

ets01

English Tea Shop is een merk dat ik toevallig leerde kennen bij Essenza (De Tuinen). Ik drink steeds liever (en meer thee) en probeer dan ook graag nieuwe smaken en merken uit. Dit pakketje kwam dan ook meer dan gewenst bij me binnen.

ets03

Ik hou vooral van fruitthee, gewoon omdat deze het zoetste smaakt en omdat je heel veel varianten kan vinden: van rood tot exotisch fruit. Voor 95% van de tijd zal ik grijpen naar een fruitsmaakje. Deze groene thee met granaatappel probeerde ik dan ook als eerste uit. De geur is echt een snoepjes geur en de smaak fruitig en licht. Zoals ik mijn thee graag heb. Bovendien is groene thee ook nog eens heel gezond en lief voor de lijn (hallo antioxidanten). Dit doosje (20 zakjes) shop je voor 2,99 euro.

ets04

Als tweede kreeg ik de mooiste verpakking ooit: een (peper)mint groen blik met 20 piramide zakjes. Als het geen fruitthee is, dan is (verse) muntthee mijn favoriet! Vooral na het eten geniet ik graag van een fris theetje. Helpt me ook vaak met het verteren van de maaltijd 😉

ets02

ets05

Kennen jullie English Tea Shop al? Wat is jullie favoriete smaak?

One thought on “English Tea Shop

  1. Ik heb de verpakking wel al gezien, maar er volgens mij nooit wat van gekocht. Pepermunt is toevallig wel mijn favoriet, dus wie weet, als ik nog eens in de buurt ben en deze zie staan, dat ‘ie wel mee mag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *