Estée Lauder Advanced Night Repair II

anr03

Ondertussen heeft dit wonderflesje geen grote introductie meer nodig denk ik. Advanced Night Repair van Estee Lauder is het meest iconische product van het merk, tevens hun populairste, dat al 30 jaar bestaat en waar maar liefst 4,7 miljoen flesjes van worden verkocht per jaar. Miss popular much?

anr04

Dat ook je huid ‘s nachts de tijd neemt om zich te herstellen, wist ik al. Maar wisten jullie ook dat je huid je vertelt wanneer je niet genoeg slaapt? Fijne lijntjes nemen toe, ben je meer vatbaar voor een droge, gedehydrateerde huid en je teint zal niet meer zo stralend zijn. Feestjes allemaal goed en wel, maar vanaf nu neem ik zeker ook de tijd om op mijn gemak te gaan slapen. Een vale teint, dat wilt niemand toch?

anr01

Advanced Night Repair belooft:
– Lijntjes en rimpeltjes worden minder zichtbaar
– De huid voelt steviger, zachter en beter gehydrateerd aan
– Je huid ziet er jonger en stralender uit
– Versterkt de vochtbarrière met 54% in 8 weken

anr02

De textuur is vrij vloeibaar en de substantie trekt snel in. Dit serum gebruik je dus best in combinatie (onder je) met je gewoonlijke nachtcreme. ANR zit in een, soort van, apothekers flesje met een pipetje. Hierdoor kan je het serum gemakkelijk aanbrengen: 5 druppeltjes en dat verdeel je over je gereinigde huid. Het ANR serum gebruik je na je reiniging en voor je nachtverzorging.

Ik gebruikte eerder al eens een staaltje, maar dus nog nooit een volledig flesje. Sinds gisteren ben ik ‘hooked’ aan dit spul en ik ben super benieuwd wat het voor mijn huid zal doen! More soon dus!

Ik kan jullie ook al vertellen dat het ANR gamma sinds kort 3 nieuwe producten heeft: 2 cleansers en een PowerFoil masker! Ook hierover krijg je later meer!

De prijs? Ongeveer 83 euro voor 30 ml. Lijkt prijzig, maar met 5 druppels per dag, reken ik dat ik er lang mee zal toekomen! On-line te koop of bij de betere parfumerie.

4 thoughts on “Estée Lauder Advanced Night Repair II

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *