Make-up on the go ft. Veritas

ver02

Vandaag toon ik jullie mijn make-up tasje on the go. Ik heb altijd een klein tasje met basics in mijn handtas zitten. Voor kleine touch-ups of voor wanneer ik onverwachts eens ergens blijf logeren. Je mag deze basics ook gerust mijn favorieten noemen, want gebruik ze bijna elke dag.

ver03

Als eerste iets voor het tasje zelf. New in, very aztec en zomers. Dit kleine (make-up of geld) tasje is zo leuk met alle stiksels en pareltjes. Bovendien past er best veel in. Je kan dit tasje vinden bij Veritas voor 12,95 euro.

ver06

Een neutraal oogschaduw trio van Smashbox, waar je zowel een heel natuurlijke als heftige smokey eye mee kan maken – Een felle matte lipstick van Sephora, die ondertussen echt een favoriet voor de zomer is geworden. Blijft super lang zitten en droogt mijn lippen niet uit. De concealer van Essence is very budget, maar doet prima z’n werk. Mijn nieuwste mascara die ik aan het testen ben: Million Lashes L’Oreal. Hij bevalt me tot nu toe prima.

ver04

Een matte blush van MAC in de kleur Melba. Ik kies altijd voor peachy kleurtjes op mijn wangen. Deze matte blush kan je zowel heftig als heel subtiel aanbrengen. Mijn favoriete eyeliner e-ver: de SuperFine Liner van Essence. Hij kost twee keer niks en dit is misschien al mijn 15de rebuy. Dat zegt wel genoeg, zeker?  Dit kleine tubetje van Cattier Day Care zit er ook altijd bij. Droge plekjes kunnen hiermee meteen aangepakt worden. Als laatste 1 van mijn duizend lippenbalsems: deze transparante van Maybelline Babylips.

 

Welke make-up sleuren jullie elke dag mee? Wat vinden jullie van het tasje?

2 thoughts on “Make-up on the go ft. Veritas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *