Essence Forbidden Volume Mascara

Op vlak van mascara’s test ik graag nieuwe uit. Ik heb mijn ‘holy grail’ der mascara’s nog niet gevonden, dus meestal test ik elke paar maand een nieuwe uit, budget of minder budget. Vandaag toon ik jullie of de nieuwste Essence telg zijn ‘forbidden volume’ naam wel waard is.

Het merk omschrijft de mascara als volgt: ‘Zo goed, het zou verboden moeten zijn! Spectaculair volume zonder klontjes. De conische vezelborstel van de Forbidden Volume mascara zorgt voor oneindig volle wimpers – in slechts één keer aanbrengen.’

De huls oogt goed en het borsteltje ook. Een borsteltje met echte haartjes blijft voor mij nog steeds het beste werken. Wanneer je het borsteltje uit je huls haalt, zie je hier en daar al wat te veel aan mascara. Ai, niet goed dus. Niemand wilt spinnenpoten wimpers, right? Dat begint al met minpunten bij deze volume mascara. Het borsteltje goed afstrijken is dus de boodschap.

Eens je de mascara zo uit de huls haalt en aanbrengt, valt hij wel mee. Voorzichtig aanbrengen dus. Ook niet ideaal als je je ‘s morgens moet haasten. Ik heb van mezelf al vrij lange wimpers, in een mascara zoek ik dus wat meer definitie en volume. En ook op dit vlak stelt deze mascara me teleur: volume, where you at? Heb het gevoel dat deze mascara enkel m’n wimpers zwart maakt en voor de rest bitter weinig doet. Bovendien moet je ook nog eens uitkijken voor klontertjes. Nah, Essence, heb het het al beter gehad! Voor budgettopper blijf ik bij jullie Princess mascara.

Dus conclusie: ‘zonder klontjes’: neen. ‘oneindig volle wimpers’: ook neen. Ondanks de vrij goeie reviews die ik al gelezen had, doet deze mascara voor mij persoonlijk dus niet veel.

Voor wie toch wil proberen, de Forbidden Volume Mascara kost €2,99 en is te koop bij Kruidvat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *