Advanced Night Repair PowerFoil Mask

mask01

Sinds vorige week ben ik hooked aan het Advanced Night Repair serum, maar sinds kort heeft Estée Lauder ook dit PowerFoil masker toegevoegd aan de ANR-lijn. Een heel geconcentreerd herstellend masker om elke week te gebruiken. Kijken jullie mee?

mask0$

Dit folie masker gebruik je na de reiniging en voor de verzorging van je huid. Main goals? Het vochtgehalte van je huid weer herstellen en het een frisse boost geven. Het folie masker heeft een dubbele structuur en ‘reset’ de teint van je huid. Het binnenste deel, bevat dezelfde ingrediënten en technologie als het Advanced Night Repair serum. Het buitenste deel zorgt ervoor dat de krachtige formule in de huid dringt dankzij de nieuwe PowerFoil-technologie die 25 keer sneller werkt, voor een onmiddellijke gloed en een huid die er gezonder en jonger uitziet. Bovendien bevat het een dubbele dosis hyaluronzuur, dat zorgt voor de hydratatie van je huid.

mask03

Je hebt met die masker slechts 10 minuutjes nodig om je huid te herstellen. Bovendien ben je helemaal klaar voor een drukke werkweek! Het masker bestaat uit twee lagen (voorhoofd + neus en de zone voor je onderkaak). Je laat het masker na je reiniging 10 minuutjes intrekken en masseert het overtollige serum zachtjes in. Bovendien kan je met de restjes uit de verpakking ook bv je handen in masseren. Sweet dreams!

mask02

Resultaat? Een ba-by zacht velletje! Wauw. Na een week het serum te gebruiken, ben ik eigenlijk al verrast. Maar ook dit stevige masker doet wonderen. Mijn droge plekjes zijn verdwenen en mijn huid voelt super zacht aan. Op een warme (ja hallo lente, ik heb het tegen jou) kan het folie masker ook heel verfrissend werken. Met de twee pasvormen is het eventjes puzzelen op je gezicht, maar in het algemeen blijft het masker behoorlijk goed zitten.

De aanbevolen verkoopprijs voor het PowerFoil Mask is € 106,54 voor 4 stuks. Het masker is sinds 18 april te verkrijgen op www.esteelauder.be 

2 thoughts on “Advanced Night Repair PowerFoil Mask

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *